Translate

Followers

Follow on Bloglovin

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

A New Me Coming Soon...

Hello my friends!!!
I'm really glad a new Greek Challenge Blog revealed it's first challenge today. Some really talented ladies who I know in person appart it's DT.
So, "Scraps n'Pieces" is in town and challenges us to make something using the word "New".
Have a look here to see what the wonderful DT made for us!
This is my take on the challenge

I hope you like it!
Love
Christina P.

10 σχόλια :

  1. Χριστινάκι!!! μ' αρέσει τρελλά!!! μινιμαλ αλλά πολύ δυνατή!!! Μπράβο!!! σ' ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας (και που είμαστε και τοσο talented λέμε!!! ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί είπα να μην την παραφορτώσω!!
      Καλή αρχή στην όμορφη ομάδα σας!!!

      Διαγραφή
  2. Πολυ δυναμική σελίδα, μπράβο Χριστίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστίνα καλημέρα! Ο νέος σου εαυτός πραγματικά μοιάζει να "βγαίνει" μέσα απο τη σύνθεση σου!! Το εφε που έκανες με το bubble wrap κατω απο τις φωτογραφίες είναι πολύ έξυπνο και πολύ πρωτότυπο, και η φωτογραφία σου επίσης είναι καταπληκτική....τι αποφασιστίκο βλέμμα!!! Πολύ ωραία σελίδα, μπράβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστίνα ΟΥΑΟΥ! Πολύ δυνατό αποτέλεσμα! Τα χρώματα, το στήσιμο των φωτό, αλλά και η τεχνική πίσω απο αυτές είναι όλα φοβερά! Μπράβο σου! Και ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστίνα, εχει άψογο στυλ η σύνθεση σου και μάλιστα χωρίς να την φορτώσεις! Εύγε σου!! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    υγ. άψογη η φωτό σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωωωω ειναι υπέροχη! Εντελως δυναμική , πράγματι δεν χρειαζόταν κατι περισσότερο να προσθέσεις..μου εβγαλες προφανώς οτι αισθάνεσαι δυναμισμο κ αυτοπεποιθηση και να σου πω κατι; πολυ το χαίρομαι!! Ενα μεγαλο ευχαριστώ για την συμμετοχη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Χριστίνα! Μια μίνιμαλ σύνθεση με έντονα στοιχεία δυναμισμού!! Προσωπικά λατρεύω αυτό το στυλ και το ξέρετε! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που έστησες τις φωτογραφίες σου! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστινάκι, κατάφερες με μια μινιμαλ σύνθεση να βγάλεις απίστευτο δυναμισμό!!!Χίλια μπράβο!!!Είναι υπέροχη η σύνθεση σου!!!Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστινάκι απίθανη η συμμετοχή σου! Και η φωτό που χρησιμοποίησες είναι όλα τα λεφτά! Δεν ξέρω τι new you εχεις στο μυαλό σου, αλλά το old you είναι καταπληκτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή